Angelina Jolie: Έφυγε από την Ελλάδα – Πετάει για Αγγλία

Κάτι περισσότερο από ένα 24ωρο κράτησε η επίσκεψη της Angelina Jolie στην Ελλάδα καθώς περίπου στις 13.40 αναχώρησε από την Λέσβο για την Αγγλία με τελικό προορισμό την πόλη Surrey, όπου ζει τον τελευταίο καιρό με τον Brad Pitt και τα παιδιά τους.

Η ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες βρέθηκε αήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη και λίγο πριν τις 10 και κατευθύνθηκε στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου όπου συναντήθηκε με μέλη ΜΚΟ τα οποία την ενημερώνουν για την κατάσταση που επικρατεί εκεί και τον τρόπο δράσης τους.

Διάβασε εδώ όλα όσα έκανε χθες στην Αθήνα

“Δεν ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα το δράμα των προσφύγων” δήλωσε, αναχωρώντας από τη Γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κι επίσης ανταποκρίθηκε θετικά στον θέμα της ασφαλούς διάβασης των προσφύγων από το Αιγαίο, ενώ στα ζητήματα που τέθηκαν από φορείς του νησιού σχετικά με τις επιπτώσεις στην οικονομία της Λέσβου από το προσφυγικό και στην ανάγκη τόνωσης του τουριστικού προϊόντος, υποσχέθηκε πως θα έρθει για διακοπές με την οικογένειά της στο νησί. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το hot spot στη Μόρια κι αναχώησε για την Αγγλία.


Read More

And More