Angelina Jolie: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο με τον Brad Pitt [vid]

H Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την κατάθεση του διαζυγίου της με τον Brad Pitt. Η χολιγουντιανή σταρ δεν βρέθηκε σε κάποια εκδήλωση αλλά μίλησε για τα δικαιώματα των παιδιών μέσα από ένα βίντεο. Η ηθοποιός εμφανίζεται με την με την ιδιότητα της ειδικής απεσταλμένης για την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗE.

Συμμετέχει σε ένα βίντεο μεταφέροντας ένα μήνυμα προς το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, για να πιέσει στην αλλαγή πολιτικής τους σε ό,τι αφορά τα παιδιά.

“Χαιρετίζω τη δέσμευση του δικαστηρίου να περιλαμβάνει κατηγορίες για εγκλήματα κατά των παιδιών, όπου τα στοιχεία το επιτρέπουν, ως μέρος μίας πιο συστηματικής προσέγγισης. Συγχαίρω το γραφείο του εισαγγελέα, και όλους όσοι εργάζονται για την πολιτική αυτή”, είπε ανάμεσα σε άλλα.

Μίλησε όμως και πιο συγκεκριμένα για τα παιδιά που είναι πρόσφυγες. Η ίδια είχε την ευκαιρία μέσα από τα ταξίδια της, με πιο πρόσφατο αυτό στην Ελλάδα, να δει από κοντά τις συνθήκες ποι βιώνουν τα προσφυγόπουλα. “Η ανθρωπότητα οφείλει πολλά στα παιδιά. Ξέρουμε ότι δεν δίνουμε το καλύτερο στα παιδιά. Δεν μπορεί να υπάρξει πλήρης δικαιοσύνη χωρίς να ληφθούν υπόψη τα θύματα των εγκλημάτων πολέμου, και την πρακτική βοήθεια που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή τους και να ξεπεράσουν τη ψυχολογική ζημιά που έχουν υποστεί”, σημείωσε.

Read More

And More