Angelina Jolie: Καρέ καρέ η συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα!

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου συνάντησε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα η Angelina Jolie. Η Χολιγουντιανή σταρ μετά την συνάντησή της με τους πρόσφυγες της Συρίας στον Πειραιά, αλλά και την επίσκεψη στο κέντρο φιλοξενίας στον Ελαιώνα, κατευθύνθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό.

Ντυμένη και πάλι στα μαύρα, αλλά με πιο επίσημη εμφάνιση, η Angelina βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα το πρόβλημα των προσφύγων και τις συνθήκες διαβίωσής τους στην Ελλάδα, ενόψει των κλειστών συνόρων.

“Βρίσκομαι εδώ ώστε να ενισχύσω τις προσπάθειες της Ύπατης Αρμοστείας και της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να επισπευσθεί η επείγουσα αντιμετώπιση της επιδεινούμενης ανθρωπιστικής κατάστασης”, δήλωσε η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Λίγο πριν τη συνάντηση μάλιστα με τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: “Αναμένω με ενδιαφέρον να συναντήσω τις αρχές, τους εταίρους και τους εθελοντές που εργάζονται στο πεδίο προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες και να διασφαλιστεί η προστασία των ευάλωτων ανθρώπων”.

Δες φωτογραφίες:

Δες video από την εκπομπή Tatiana Live:

Φωτογραφίες:Eurokinissi

Read More

And More