Angelina Jolie: “Μπορείς να αγαπάς τρελά τον ίδιο άνθρωπο που θες να σκοτώσεις!”

Υπάρχει μια πολύ λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αγάπη και το μίσος και πολλές φορές δεν διαχωρίζονται καθόλου αυτά τα συναισθήματα! Αυτό ακριβώς πραγματεύεται η νέα ταινία By The Sea η οποία αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Angelina Jolie και στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Brad Pitt.

Η όμορφη ηθοποιός, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων, φωτογραφήθηκε για την Vogue ενώ έδωσε και video με backstage υλικό από τα γυρίσματα και στο οποίο βίντεο εκείνη και ο Brad μιλάνε για την ταινία και την σημασία της αγάπης, πάνω σε ένα κρεβάτι.

/

΄Ολοι ξέρουν ότι η ζωή δεν είναι μονοδιάστατη. Δεν υπάρχει μόνο η τραγωδία στην ζωή ή μόνο το χιούμορ στην ζωή ή μόνο η απόλαυση! Και οι σχέσεις κινούνται σε όλα αυτά τα άκρα. Μπορεί να αγαπάς τρελά τον ίδιο άνθρωπο που θέλεις να σκοτώσεις!, είπε η Angelina Jolie.

/

Ο Brad Pitt συμπλήρωσε: “Όταν αγαπάς κάποιον είναι σαν να συμπληρώνεις ένα παζλ με πολλά και διαφορετικά κομμάτια. Πολλά κομμάτια είναι το παρελθόν, πολλά κομμάτια είναι οι ανασφάλειές μας και πολλά κομμάτια είναι το να θες κάποιον τόσο πολύ ώστε να κάνεις πολύ focus στον φόβο σου μην τον χάσεις!”.

Το By The Sea είναι μια ταινία γεμάτη συναισθηματικές διακυμάνσεις για ένα ζευγάρι των 70’s που προσπαθεί να σώσει τον γάμο του, ενώ είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μαζί τον Brad Pitt και την Angelina Jolie στην μεγάλη οθόνη από το 2005 οπότε και έπαιξαν στο Mr and Mrs Smith.

Δες παρακάτω το βίντεο με το backstage υλικό.

Read More

And More