Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Φάνης Μουρατίδης: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι μετά από καιρό! [pics]

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης είναι παντρεμένοι σχεδόν δέκα χρόνια και θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μαζί, ενώ τις περισσότερες φορές που αποφασίζουν να βγουν, θα επιλέξουν κάποια θεατρική παράσταση.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παιδικής θεατρικής παράστασης “Χιονάνοι”, στο θέατρο ΠΟΡΤΑ. Το ζευγάρι απόλαυσε την παράσταση, ενώ στη συνέχεια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, αρκετά ευδιάθετο.
Δες τις φωτογραφίες:



Με την Ξένια Καλογεροπούλου και την Λίνα Πρίντζου
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Οι αγαπημένοι Patari Project, μετά τη μεγάλη επιτυχία τους Πιάνω Παπούτσι Πάνω στο Πιάνο, επιστρέφουν στο ΠΟΡΤΑ για να βυθιστούν στο μύθο της Χιονάτης και των Επτά Νάνων.
Μέσα από μια νέα, ενθουσιώδη ανάγνωση, το γνωστό σκοτεινό παραμύθι ζωντανεύει με αναπάντεχο τρόπο με τους ήρωες της αγαπημένης ιστορίας να σκαρφαλώνουν στις δυο- αυτή την φορά- πλατφόρμες των Patari. Αν τολμήσουμε να κοιτάξουμε μέσα στον μαγικό καθρέφτη, τι θα δούμε; Το καλό ή το κακό; Την παρέα ή τη μοναξιά; Τον θαυμασμό ή τη ζήλεια; Στους Χιονάνους, δύο αντίθετοι κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά.
Ηθοποιοί: Θεοδόσης Κώνστας, Θάνος Λέκκας, Ειρήνη Μακρή, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Γιώργος Σύρμας, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Αποστόλης Ψυχράμης

Read More

And More