Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας: Βραδινή έξοδος στο θέατρο! [pics]

Μαζί στο θέατρο Παλλάς πέρασαν το βράδυ ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση. Οι δυο διάσημοι καλλιτέχνες που πολλά χρόνια μετά το χωρισμό τους διατηρούν άριστες σχέσεις, έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και βρέθηκαν στην avant premiere της παράστασης “Μαντάμ Σου Σου”.

Φυσικά από τις συζητήσεις τους κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψαν τα σχέδια για τα επόμενα καλλιτεχνικά τους βήματα -μην ξεχνάς ότι εμπιστεύονται πολύ ο ένας τον άλλον σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά- αλλά και τα τρυφερά λόγια για τα εγγόνια τους. Βλέπεις δεν έχει περάσει πολύς καιρός που η κόρη τους Σοφία Καρβέλα επέστρεψε με τον σύζυγό και τα παιδιά στην Αμερική και οι διάσημοι παππούδες των αγοριών νιώθουν έντονη της έλλειψή τους.

Ο Νινίκος και ο Νέστορας (που βαφτίστηκε το καλοκαίρι) είναι η αδυναμία του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση. Οι δυο τους μάλιστα, όσο τα εγγόνια τους ήταν στην Αθήνα για τις καλοκαιρινές διακοπές δεν σταμάτησαν να τα βγάζουν για βόλτες και να τους αγοράζουν παιχνίδια, ενώ δεν έλειψαν και οι αναρτήσεις της γιαγιάς Άννας στα social media για την οικογένειά της…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More