Anne Hathaway Αυτός κι αν είναι ρόλος έκπληξη!

Μετά την αποχώρηση της Εϊμι Σούμερ, η Sony φαίνεται πως βρήκε ως αντικαταστάτρια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της επερχόμενης live-action ταινίας της, «Barbie» την Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway). Η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός είναι σε διαπραγματεύσεις για να ενταχθεί στο καστ της ταινίας, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα ενσαρκώσει η Έιμι Σούμερ, αλλά παραιτήθηκε τον Μάρτιο, επικαλούμενη βεβαρυμένο πρόγραμμα.

Η Αυστραλή σκηνοθέτης του «Fun Mom Dinner», Αλίθια Τζόουνς θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας. Η παραγωγή της προσαρμογής στη μεγάλη οθόνη του εικονικού χαρακτήρα – παιχνίδι της Mattel αρχικά αναμενόταν να ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου, αλλά καθυστέρησε λόγω του πολυάσχολου προγράμματος της Σούμερ, που περιελάμβανε μια διαφημιστική περιοδεία για τη νέα κωμωδία της Fox «Snatched», καθώς και γυρίσματα για την ταινία «She Came to Me» της Ρεμπέκα Μίλερ με συμπρωταγωνιστή τον Στιβ Καρέλ.

Η Sony εξακολουθεί να εμμένει στο αρχικό πλάνο, την κυκλοφορία της ταινίας στις 29 Ιουνίου του 2018. Στην ταινία Barbie (τουλάχιστον η εκδοχή με την Σούμερ) η πρωταγωνίστρια εκδιώκεται από τη «Barbieland», επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια και βιώνει μία περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο.

Η Αν Χάθαγουεϊ εμφανίζεται το επόμενο διάστημα στην ταινία «Ocean’s Eight», στο ριμέικ της ταινίας «Dirty Rotten Scoundrels» (Απατεώνες και Τζέντλεμεν) καθώς και στα φιλμ «The Lifeboat», «Serenity», «Nasty Women» και «Live Fast Die Hot».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More