Άντα Παπανδρέου: Η νέα ζωή μετά το χωρισμό και η αγάπη για την τέχνη!

Πριν από ένα χρόνο αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς… Ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου δεν είναι πια μαζί (μετά από 26 χρόνια κοινής πορείας) και παρόλο που κανένας από τους δυο δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, ο γάμος τους φαίνεται πως έχει τελειώσει οριστικά.

Το ζευγάρι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και τώρα πια οι δυο τους μένουν χωριστά. Εκείνη στο Καστρί κι εκείνος στον Μαραθώνα σε έναν παραθαλάσσιο κι απομονωμένο οικισμό. Ανάμεσά τους δεν υπάρχει καμία επικοινωνία αλλά δίνουν το παρών και οι δύο σε οικογενειακές συγκεντρώσεις Με πιο πρόσφατη την οικογενειακή μάζωξη για τα γενέθλια του Αντρίκου Παπανδρέου.

Ωστόσο, η ζωή της Άντας Παπανδρέου φαίνεται να έχει αλλάξει τελείως. Η πρώην Πρώτη Κυρία αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και φυσικά ασχολείται με όλα όσα την γεμίζουν… Ένα από αυτά και η τέχνη. Έχοντας σπουδάσει γαλλική λογοτεχνία, η Άντα Παπανδρέου έχει μια γενικότερη αδυναμία σε ότι έχει να κάνει με την τέχνη. Συχνά την βλέπουμε σε θεατρικές παραστάσεις με καλούς φίλους και σε galleries.

Αυτήν τη φορά, όμως,, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” στην Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης Art – Athina που έγινε στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, μαζί με τον καλό της φίλο και σκηνογράφο Μανόλη Παντελίδακη. Η ίδια, άλλωστε, φαίνεται να έχει αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή της, αρνείται να μιλά για τα προσωπικά της, αλλά δεν ξεχνά ποτέ τους φίλους της που την στηρίζουν, όλη αυτήν την περίοδο.

Στην εκδήλωση, πάντως, βρέθηκαν πολλοί ακόμη επώνυμοι. Ανάμεσά τους η Μαρίνα Βερνίκου, η Άννα Δρούζα, η Στέλλα Καπεζάνου με τον Αλέξανδρο Κασσανδρινό και πολλοί άλλοι.

Δες φωτογραφίες:

Άντα Παπανδρεου, Μανώλης Παντελιδάκης

Άννα Δρούζα

Νίκος και Μαρίνα Βερνίκου

Αντώνης Λαμπίρης, Στέλλα Καπεζάνου, Αλέξανδρος Κασσανδρινός

Read More

And More