Ανθή Βούλγαρη: Μιλάει πρώτη φορά για το χειρουργείο – Εμφανίστηκε μπροστά της ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος – Video

Η Ανθή Βούλγαρη πριν μερικό διάστημα υποβλήθηκε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Η δημοσιογράφος του Epsilon, το περασμένο καλοκαίρι, είχε διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, τον οποίο τελικά αφαίρεσαν οι γιατροί. Αυτή την περίοδο, η νεαρή δημοσιογράφος αναρρώνει αρκετά καλά και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα αφαίρεσε και τα ράμματά της.

Το πρωί της Τετάρτης, η Ανθή επέστρεψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ως καλεσμένη και έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το επιτυχημένο χειρουργείο στον εγκέφαλο. Μεταξύ άλλων, η νεαρή δημοσιογράφος αποκάλυψε το όραμα που είδε, όταν ήταν ακόμη κοιμισμένη από την αναισθησία.
«Το ήξερα ότι είχαν πάει όλα καλά, πριν ξυπνήσω. Όταν ήμουν στο χειρουργείο, το λέω και ανατριχιάζω, είδα μια μορφή, έναν νέο άνθρωπο, έλαμπε το πρόσωπό του, και κατάλαβα ότι ήταν ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος και ήξερα ότι ήταν όλα καλά. Μετά από δύο μέρες, βγήκα στο διάδρομο του νοσοκομείου να περπατήσω, γυρνάω και βλέπω μια εικόνα, και ήταν δική του. Θα πάω και στο μοναστήρι. Εγώ το είδα, μου έγινε, το έζησα το θαύμα!», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή στην Κατερίνα.
Δες το βίντεο:

Read More

And More