Αντιγόνη Ψυχράμη: Στο πλευρό του Δημήτρη Μακαλιά, για την τρίτη θεατρική πρεμιέρα του για φέτος! [pics]

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, καθώς πρωταγωνιστεί σε δυο θεατρικές παραστάσεις! Ο ταλαντούχος ηθοποιός συμμετέχει στην παιδική παράσταση “Το αγόρι με τη βαλίτσα” στο θέατρο Κάππα, στο σατιρικό έργο “Τι ζούμε” στο θέατρο Βέμπο και φυσικά στην παράσταση “Γδύστε την μαμά” στον Ελληνικό Κόσμο.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Γδύστε την μαμά” σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη και φυσικά το παρών έδωσε η Αντιγόνη Ψυχράμη! Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του, καθώς πριν περίπου δύο μήνες υποδέχτηκαν τον γιο τους. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και η όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αφού από την αρχή του γάμου τους είχαν την επιθυμία να κάνουν οικογένεια.
Μπορεί, η Αντιγόνη να έγινε μαμά πριν λίγο διάστημα, αλλά πάντα βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Έτσι δεν γινόταν να λείπει από την τρίτη πρεμιέρα του συζύγου της, δίνοντας το παρών από νωρίς στον Ελληνικό Κόσμο για να τον απολαύσει. Ο Δημήτρης Μακαλιάς πρωταγωνιστεί μαζί με τους Σταύρο Σβήγκο, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Πηνελόπη Πιτσούλη σε μία ξεκαρδιστική κωμική παράσταση! Η όμορφη ηθοποιός, μάλιστα, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE αρκετά ανανεωμένη, έχοντας χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της!
Δες τις φωτογραφίες:
Με την Νάντια Κοντογεώργη
Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη – Νάντια Κοντογεώργη -Σωκράτης Πατσίκας – Σπύρος Μπιμπίλας – Σταύρος Σβήγκος
Αρετή Κετιμέ – Αντιγόνη Ψυχράμη – Νάντια Κοντογεώργη – Μίνως Θεοχάρης
Λίγα λόγια για το έργο:
Ένα βράδυ στο σπίτι του, ο Ζαν Λουί (Σταύρος Σβήγκος) διαπιστώνει ότι η καρδιά του δε χτυπάει πια. Φωνάζει τον Μισέλ (Δημήτρης Μακαλιάς), τον καλύτερο του φίλο, κτηνίατρο, για να τον βοηθήσει. Η ανατροπή όμως θα συμβεί όταν στο παιχνίδι μπαίνει η σύζυγος του Βαλερί (Πηνελόπη Αναστασοπούλου), ειδική στις εναλλακτικές θεραπείες και τις μεταφυσικές αναζητήσεις. Αυτή καλεί τον μάγο γιατρό (Σωκράτης Πατσίκας) από το Σαχέλ της Αφρικής που κατέχει την άκρη του μυστηρίου κι αυτός, τους στέλνει να βρουν… τη μητέρα του Ζαν (Πηνελόπη Πιτσούλη).
Ο χρόνος τελειώνει, η καρδιά θα χτυπήσει ξανά;
Η κωμωδία του Sebastien Thiery, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Παρίσι το 2013 και στη συνέχεια περιόδευσε σε όλη τη Γαλλία. Ο Sebastien Thiery, ο συγγραφέας του έργου, είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός. Θεωρείται ανανεωτής της γαλλικής εμπορικής κωμωδίας. Τα έργα του έχουν συνεχείς ανατροπές, φρενήρεις ρυθμούς, και μέσα από μοναδικές, πρωτότυπες καταστάσεις τονίζουν τον παραλογισμό της καθημερινότητας. Έχει βραβευτεί με το βραβείο Μολιέρου καλύτερης κωμωδίας.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More