Αντωνία Καλλιμούκου: “Ένα από τα όνειρά μου θα ήταν να γίνω μητέρα!”

“Ένα από τα όνειρά μου θα ήταν να γίνω μητέρα. Θα ήταν ευλογία να σφίξω στην αγκαλιά μου ένα μικρό αγγελάκι”, αποκάλυψε στο Down Town και την Φανή Πλατσατούρα η Αντωνία Καλλιμούκου. Και μπορεί το νεαρό μοντέλο να μην απαντά ξεκάθαρα στο αν είναι ζευγάρι με τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο, αλλά δεν μπορεί να κρύψει πως είναι χαρούμενη στην προσωπική της ζωή!

“Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής μου και κάθε τέτοιο στάδιο έχει τα ρίσκα και την αναμονή του. Δεν μου αρέσει πλέον να μιλάω για σχέδια. Ο κόσμος εκεί έξω αλλάζει δίχως να μας ζητήσει την άδεια και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ονειρευόμαστε”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας τέλος, για τον έρωτα, αποκαλύπτει: ‘Δεν νομίζω ότι λειτουργώ έξυπνα στον έρωτα. Μου ακούγεται κάπως οξύμωρο, σκέψη και μεθοδικότητα στην καρδιά; Όταν ερωτεύομαι είμαι ένας πολύ χαμογελαστός άνθρωπος που φλερτάρει με την έλλειψη και την υπερβολή. Όσο για το πώς μπορεί ένας άντρας να κερδίσει την καρδιά μου; Πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας λόγος να τον θαυμάζω ως άνθρωπο και ψυχή”.

Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More