Αντωνία Καλλιμούκου: Η ψυχανάλυση και η εξομολόγηση στην Σκορδά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια!

Για την ψυχανάλυση που έκανε ώστε να βρει τον εαυτό της και να “ηρεμήσει” όπως αποκάλυψε, αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε η Αντωνία Καλλιμούκου στην Φαίη Σκορδά και το Πρωινό Ant1. Η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα στο ραδιόφωνο ήταν καλεσμένη της Φαίης και μίλησε για όλα.

“Έχω μάθει να αρκούμαι σε λίγα από την οικογένειά μου”, αποκάλυψε η Αντωνία και εξομολογήθηκε: “Υπήρχε περίοδος που η μαμά μου δεν είχε να μας πάρει κρέας να φάμε και έλιωνε τον ζωμό της κότας για να έχουμε την αίσθηση στη σούπα του κρέατος. Πηγαίναμε σούπερ μάρκετ μια φορά το μήνα και κάναμε με τον αδερφό μου σαν τρελοί από χαρά που βλέπαμε το ψυγείο γεμάτο”.

Η παρουσιάστρια του backstage στο Junior Music Stars του ΣΚΑΪ ανέφερε: “Ξέρω πως είναι. Έχω ζήσει και καλύτερες περιόδους, που ήταν πιο άνετα τα πράγματα, όταν άρχισα να δουλεύω και είχα τα δικά μου χρήματα. Ξέρω, όμως, πώς είναι και το άλλο σκηνικό. Εμένα με νοιάζει η ουσία. Την ουσία μπορεί να την έχει ένας άνθρωπος που δεν είναι καλά οικονομικά, μπορεί να την έχει όμως και κάποιος που είναι καλά οικονομικά”.

Δες το video του zappit.gr:

Read More

And More