Αντωνία Καλλιμούκου: Σε νέα βραδινή έξοδο με τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη!

Μια ακόμη κοινή έξοδος της Αντωνίας Καλλιμούκου και του αδελφού της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλου, φουντώνει τις φήμες για νέο hot ειδύλλιο στην πόλη. Οι δυο τους -που είναι και φρεσκοχωρισμένοι- δείχνουν να διασκεδάζουν πολύ μαζί και η μια βόλτα διαδέχεται την άλλη.
Πριν λίγες μέρες τους είδαμε στα μπουζούκια, όπου διασκέδασαν παρέα με την Ελένη Μενεγάκη. (δες εδώ φωτογραφίες) Ο αδερφός της παρουσιάστριας και η πρώην συνεργάτιδά της πέρασαν όλο το βράδυ συζητώντας και χορεύοντας μαζί κάνοντας πολλούς να μιλούν για τη χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους.
Η Αντωνία χώρισε μετά από 2,5 χρόνια σχέσης με τον επιχειρηματία Ιάσονα Συνετό, ενώ και ο Θοδωρής και η επί δύο χρόνια σύντροφός του Χαριτίνη Ηλιάδου αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, μετά την επανασύνδεσή τους το καλοκαίρι. Το ζευγάρι, όπως φαίνεται, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της απόστασης. Ο Θοδωρής μετά τη στρατιωτική του θητεία μένει στην Αθήνα ενώ εκείνη συνεχίζει τη ζωή της στην Κύπρο.

Κάπως έτσι δεν άργησαν τα σχόλια ότι τρέχει κάτι ανάμεσα στον αδερφό της Ελένης και την όμορφη Αντωνία. Αν και κανείς από τους δυο δεν έχει πάρει θέση απέναντι στα δημοσιεύματα, η νέα κοινή τους έξοδος στη Νέα Ερυθραία και οι φωτογραφίες τους στα social media, δείχνουν πως έχουν έρθει πολύ κοντά. Έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους μια φιλία ή ένας νέος έρωτας; Θα το δείξει ο χρόνος…

Read More

And More