Antonio Banderas: Αδυνατισμένος αλλά χαμογελαστός, στην επίσημη εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας! [pics]

Μετά την περιπέτεια υγείας προσπαθεί και πάλι να πατήσει στα πόδια του. Ο λόγος για τον Antonio Banderas που πέρασε μεγάλη λαχτάρα, αλλά τώρα πια είναι καλά και δεν σταματά να χαμογελά. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, στις αρχές του χρόνο, εισήχθη στο νοσοκομείο, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή, αλλά τώρα πια έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και επέστρεψε στις κοινωνικές του υποχρεώσεις.

Έτσι, πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Μάλαγα, όπου παρέλαβε το τιμητικό βραβείο «Biznaga de Oro honour Award» στην τελετή του 20ου Malaga Film Festival στην Ισπανία. Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και φανερά αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός, ο “σκληρός” του Χόλιγοντ πόζαρε στο κόκκινο χαλί μαζί με την αγαπημένη του Nicole Kimpel και τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά…

Μιλώντας, μάλιστα, πρόσφατα για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Antonio Banderas ανέφερε: “Πέρασα τον Ατλαντικό επτά φορές σε ένα χρόνο, ήμουν εθισμένος στη δουλειά, αλλά τώρα είμαι πολύ καλά και θέλω να επιστρέψω. Τώρα, μετά απ’ όλα όσα μου έχουν συμβεί, βλέπω τα πράγματα διαφορετικά”.

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More