Αντώνης Ρέμος: Η αποκάλυψη στη βάφτιση της κόρης του – Μες στο χρόνο θα γίνει ο γάμος με την Υβόννη

“Το έκανα λίγο ανάποδα. Πιστεύω ότι μες στο χρόνο θα γίνουν όλα”, αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για το γάμο του με την Υβόννη Μπόσνιακ στην εκπομπή “Με το Καλημέρα”. Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που βάφτισε μυστικά την κόρη του Ελένη μίλησε για τη συγκίνησή του στο μυστήριο και τα επόμενα σχέδιά του.
“Εύχομαι να μεγαλώσει να είναι υγιής και να την καμαρώσω και εγώ όπως όλοι οι γονείς τα παιδιά τους”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης μετά τη βάφτιση της Ελενίτσας του και εξομολογήθηκε: “Το μωρό έκλαψε και εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ήταν πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή. Όλα είναι κατ’ ευχήν και μακάρι τέτοιες μέρες να έχουμε μόνο καλές ειδήσεις και όχι στενάχωρα πράγματα.”
Ενώ, για το μυστήριο που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα δήλωσε: “Σας ευχαριστώ και εκτιμώ ότι σεβαστήκατε αυτήν τη στιγμή που ήταν σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Θέλαμε η βάφτιση να γίνει σε στενό κύκλο”.
Τέλος, για το τραγούδι που αφιέρωσε στην κόρη του, είπε πως είναι και αυτό που αγαπά η μητέρα του Ελένη, το… “Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία”.
Δες το video;

Read More

And More