Αντώνης Ρέμος: Τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι, στην εκπομπή Λιάγκα – Σκορδά!

Παραλίγο να χάσει το μάτι του ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο γύρισμα για το μεγάλο εορταστικό επεισόδιο της Πρωτοχρονιάς στον Ant1 και ένα απρόοπτο που συνέβη στο stage τον έστειλε στο νοσοκομείο.
“Δεν θέλω να αναπαραχθεί κάτι λάθος γι’ αυτό και θα το πω εγώ. Χθες (σ.σ. Τρίτη) έγινε το γύρισμα για την πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του Ant1. Ήταν εδώ όλοι οι ηθοποιοί και οι παρουσιαστές και ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο μεγάλος μας καλεσμένος για να τραγουδήσει. Δυστυχώς, όμως το γύρισμα διακόπηκε απότομα, διότι ο Αντώνης είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, από αυτά που συμβαίνουν μια στο δισεκατομμύριο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο μάτι ο Αντώνης Ρέμος”, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή.
Ο παρουσιαστής μάλιστα, ευχήθηκε στον Αντώνη να αναρρώσει γρήγορα και αποκάλυψε πως το μάτι του είχε πρηστεί και πως αν είχε τραυματιστεί λίγα εκατοστά πιο πέρα θα μπορούσε μέχρι και να το έχει χάσει. “Σήμερα το μεσημέρι θα ξέρουμε αν είναι κάτι μη αναστρέψιμο. Ελπίζουμε όλα να είναι καλά. Ήταν σοκαριστικό!”, είπε ο παρουσιαστής.

Δες το video του zappit:

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά!

Read More

And More