Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Διασκέδασαν με καλούς τους φίλους! [pics]

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ λατρεύουν τις βραδινές εξόδους είτε οι δυο τους, είτε με καλούς τους φίλους! Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου επτά χρόνια αλλά σε κάθε εμφάνισή του φαίνεται πιο ήρεμο κι ευτυχισμένο από ποτέ. Ο Αντώνης και η Υβόννη, παρόλο που στο παρελθόν κρατούσαν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, πλέον αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα, ζώντας τον έρωτά τους, όπου και αν βρίσκονται.

Πριν από μερικά βράδια, το όμορφο ζευγάρι βγήκε να διασκεδάσει “Στο Περιβόλι του Ουρανού”, στο οποίο εμφανίζονται αγαπημένοι καλλιτέχνες, τόσο του Αντώνη, όσο και της Υβόννης. Στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας, τραγουδάει ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και η μία σπουδαία φωνή της νέας γενιάς η Ασπασία Στρατηγού.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής και η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας διασκέδασαν μαζί με την καλύτερη φίλη της Υβόννης, την Μαρία Μπεκατώρου! Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί αρκετά στενή φιλία με την σύζυγο του Αντώνη Ρέμου και μάλιστα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως την θεωρεί οικογένειά της. Άλλωστε, η Μαρία είναι και η νονά της κόρης τους, Ελένης και όλοι μαζί περνάνε πολλές χαρούμενες στιγμές. Το ζευγάρι απόλαυσε τις μεγάλες επιτυχίες των καλλιτεχνών, ενώ δεν παρέλειψε να ποζάρει και στον φωτογραφικό φακό!
Δες τις φωτογραφίες:

Κράτα το

Read More

And More