Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Επτά χρόνια μαζί κι ερωτευμένοι! [pics]

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Περνάνε μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, μετά την έλευση της κόρης τους Ελένης και σίγουρα μέσα στο άμεσο μέλλον θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Και μπορεί οι δυο τους να κρατούσαν πάντα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, τώρα όμως, αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και ζουν τον έρωτά τους, όπου και αν βρίσκονται. Μπορεί να είναι μαζί επτά χρόνια, αλλά είναι εμφανές ότι ο έρωτας και το πάθος δεν έχουν σβηστεί ακόμη από την σχέση τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται για διακοπές στην Μύκονο, μετά την μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στο Nammos, μαζί με τον Eros Ramazzotti. Ο Αντώνης και η Υβόννη με χαλαρή διάθεση και άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση κάνουν τις βόλτες τους στο Νησί των Ανέμων και ο φωτογραφικός φακός τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα.
Το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ, αγκαλιάζονται και φιλιούνται και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.
Δες τις φωτογραφίες:

Κράτα το

Read More

And More