Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Κομψοί και στιλάτοι σε βραδινή έξοδο! [pics]

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αγαπούν τις βραδινές εξορμήσεις στην πόλη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει στην νυχτερινή Αθήνα. Πολλές φορές στην παρέα τους είναι και καλοί τους φίλοι. Αυτή τη φορά το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι μόνο του σε ένα από τα δημοφιλή σχήματα της σεζόν.

Οι δυο τους απολαμβάνουν πολύ συχνά εξόδους σε νυχτερινά κέντρο καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλει να στηρίζει τους φίλους και συναδέλφους του και η όμορφη συντροφός του δεν θέλει να λείπει ποτέ από το πλευρό του. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν να διασκεδάζουν στην Ιερά Οδό με την Νατάσα Θεοδωρίδου, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Οι δυο τους συνηθίζουν στα νυχτοπέρπατήματά τους να ντύνονται ταιριαστά και επιλέγουν κυρίως το μαύρο χρώμα που είναι αγαπημένο τόσο για τον τραγουδιστή όσο και για την σχεδιάστρια και επιχειρηματία. Κομψοί και στιλάτοι εμφανίστηκαν και σε αυτή τη βραδινή τους έξοδο!

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου επτά χρόνια αλλά σε κάθε εμφάνισή του φαίνεται ότι παραμένει το ίδιο αγαπημένο και ερωτευμένο με τις πρώτες μέρες της σχέσης τους. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πλέον αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Read More

And More