Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πώς περνούν τα βράδια τους [pics]

Δεν σταματούν τις εξόδους τους! Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αγαπούν τις βραδινές εξορμήσεις στην πόλη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει στην νυχτερινή Αθήνα είτε οι δυο τους είτε με καλούς τους φίλους! Αυτή τη φορά το TLIFE τους συνάντησε σε δύο από τα πιο δυνατά σχήματα της σεζόν.

Οι δυο τους απολαμβάνουν πολύ συχνά εξόδους σε νυχτερινά κέντρο καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλει να στηρίζει τους φίλους και συναδέλφους του και η όμορφη συντροφός του δεν θέλει να λείπει ποτέ από το πλευρό του. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ έχουν γίνει πια αχώριστοι!

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου επτά χρόνια αλλά σε κάθε εμφάνισή του φαίνεται ότι παραμένει το ίδιο αγαπημένο και ερωτευμένο με τις πρώτες μέρες της σχέσης τους. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πλέον αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Τα τελευταία τους νυχτοπερπατήματα τα έκαναν στο YΤΟΝ όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και στο Κέντρο Αθηνών όπου τραγουδούν ο Νίκος ΟΙκονομόπουλος και οι Onirama.

Για ακόμα μία φορά το ζευγάρι επέλεξε να ντυθεί ασορτί και με total black look. Αρκετές φορές τους έχουμε δει να επιλέγουν το ίδιο χρώμα και το ίδιο στιλ στις εμφανίσεις τους. Κάτι που αποδεικνύει ότι είναι απόλυτα ταιριαστοί.

Ο ερχομός της κόρης τους Ελένης έχει ολοκληρώσει την προσωπική τους ευτυχία και απολαμβάνουν κάθε τους στιγμή μαζί της. Μερικές φορές όμως χρειάζεται να την αφήσουν στο σπίτι για να περάσουν και χρόνο οι δυο τους σαν ζευγάρι

Read More

And More