Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Ρομαντική βόλτα για δύο, πριν την πρεμιέρα του Rising Star! [pics]

Μπορεί να βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την πρεμιέρα του Rising Star, ο Αντώνης Ρέμος δεν θα μπορούσε όμως να λείπει από το πλευρό της Δέσποινας Βανδή και την πρεμιέρα του Mamma Mia. Έτσι, ο γνωστός ερμηνευτής πήρε το κορίτσι του και πήγαν μαζί στο θέατρο Ακροπόλ, τραβώντας πάνω του όλα τα φωτογραφικά φλας.

Κομψή και κούκλα στο πλευρό του η Υβόννη Μπόσνιακ, άφησε για λίγο την μικρή Ελένη τους στο σπίτι και βγήκε για ρομαντική βόλτα με τον Αντώνη. Το ζευγάρι, μπορεί καθημερινά να έχει φορτωμένο πρόγραμμα, πάντα όμως βρίσκει λίγο χρόνο για να περνά μαζί και να απολαμβάνει όμορφες εξόδους. Πόσο μάλλον όταν οι δυο τους θέλουν να βρεθούν και ανάμεσα σε φίλους και να στηρίξουν αγαπημένα πρόσωπα.

Όσο για την καθημερινότητά τους; Και οι δυο περιμένουν πώς και πώς τα Χριστούγεννα για να γιορτάσουν οικογενειακώς με την μπέμπα τους. Η κόρη τους είναι πια σχεδόν δυο χρόνων και τους έχει ξετρελάνει όλους. Και όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος, είναι η αδυναμία του. Σε δηλώσεις που έκανε στην παρουσίαση προγράμματος του Ant1, ο Αντώνης αποκάλυψε πως έχει αλλάξει πάνες στην μικρή, αν και η μαμά της είναι αυτή που θέλει να την φροντίζει περισσότερο.

Δες φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Ndp

Read More

And More