Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Χέρι χέρι στο θέατρο! [pics]

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και λόγω του Rising Star να είναι αυξημένες, ο Αντώνης Ρέμος όμως και η Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκουν πάντα λίγο χρόνο για ρομαντικές εξόδους. Το ζευγάρι που αγαπά τις τέχνες και το θέατρο, βρέθηκε αυτήν τη φορά σε μια ξεχωριστή παράσταση.

Ο λόγος για την επίσημη πρεμιέρα των: Γιάννη Μπέζου, Πέτρου Φιλιππίδη και Ορφέα Αυγουστίδη στο θέατρο Μουσούρη και στο έργο “Αμερικάνικος Βούβαλος” σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη.

Πρόκειται για τη δεύτερη παραγωγή του θεάτρου Μουσούρη για τη φετινή σεζόν. Το εμβληματικό και ταυτόχρονα πιο δημοφιλές έργο του Ντέιβιντ Μάμετ, “Αμερικάνικος Βούβαλος”, ένα από τα αριστουργήματα της σύγχρονης δραματουργίας που από το πρώτο ανέβασμά του κατέκτησε το κοινό και τους κριτικούς, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις, όπως το βραβείο ΟΒΙΕ και αυτό των Αμερικανών Κριτικών, ήρθε και στην αθηναϊκή σκηνή.

Στην επίσημη πρεμιέρα μάλιστα, που έγινε το βράδυ της Τρίτης, ο Αντώνης Ρέμος και η πάντα κομψή Υβόννη Μπόσνιακ έφθασαν χέρι χέρι και στο τέλος της παράστασης φωτογραφήθηκαν με τους συντελεστές της θεατρικής επιτυχίας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος


Read More

And More