Αντρέας Γεωργίου – Ελένη Βαΐτσου: Ξέφρενος χορός μέχρι το πρωί! [pics]

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι, τα τελευταία χρόνια! Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και σεναριογράφος και η όμορφη ηθοποιός ξεκίνησαν την φιλία τους από τα γυρίσματα του Μπρούσκο, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν μαζί και λίγο αργότερα έγιναν κολλητοί.

Φυσικά, η συνεργασία τους συνεχίστηκε και μετά το τέλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ANT1, με την Ελένη Βαΐτσου να πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά που σκηνοθέτησε ο Αντρέας Γεωργίου “Κόκκινο Νυφικό”, στον Alpha, η οποία ολοκληρώθηκε πριν δύο μέρες.
Το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά το τέλος της σειράς στον Alpha, οι δύο φίλοι βγήκαν στο Hotel Ermou, σε μια ξεχωριστή βραδιά, με την Ευρυδίκη! Η αγαπημένη τραγουδίστρια χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό και επιτυχίες των 60’s, 70’s, 80’s και 90’s. Ο Αντρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου δεν μπόρεσαν να κρατηθούν και χόρεψαν ξέφρενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός είναι αρκετά κοντά και έτσι δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα στο νυχτερινό μαγαζί.
Δες όλες τις φωτογραφίες:

Read More

And More