Άντζελα Δημητρίου: Διασκέδασε στον Πλούταρχο μετά το τροχαίο ατύχημα!

Την πρώτη βραδινή έξοδο μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στις Τζιτζιφιές, έκανε η Άντζελα Δημητρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε “Άγιο”, όπως αποκάλυψε η ίδια και ευτυχώς παρά τη σφοδρή σύγκρουση δεν τραυματίστηκε… και έκανε την πρώτη βραδινή έξοδο στα μπουζούκια.

Η Άντζελα με εντυπωσιακό outfit βρέθηκε στο Posidonio, όπου τραγουδά ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Χρήστο Μενιδιάτη και διασκέδασε ως αργά το βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Έχοντας ξεπεράσει μάλιστα το σοκ, η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, πόζαρε χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό.

Πώς έγινε το τροχαίο

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου η Άντζελα Δημητρίου έβγαινε από έναν παράδρομο στην οδό Πεισιστράτου και Επαμεινώνδα την ώρα που έπεσε πάνω σε ένα λεωφορείο το οποίο με τη σειρά του προσέκρουσε σε ένα μίνι cooper. Το τζιπ της διαλύθηκε στο μπροστινό μέρος κάνοντας υλικές ζημίες και στα άλλα 2 οχήματα. Ευτυχώς, η τραγουδίστρια δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν υπήρχαν άλλα θύματα.

Η ίδια ωστόσο δήλωσε σοκαρισμένη στην κάμερα του grxpress και τον Θοδωρή Ρακιτζή “παρά λίγο να γίνω ο θηλυκός Παντελίδης” .


Read More

And More