Άντζελα Γκερέκου: Κινηματογραφική βραδιά στο κέντρο της Αθήνας!

Την πρώτη ταινία μυθοπλασίας παρουσίασε η Άντζελα Ισμαήλου, με τίτλο “Interlude, City of a Dead Woman”/ “Η πόλη της σιωπής” σε ελέυθερη μετάδοση, μετά το ντοκιμαντέρ «Great Directors» που περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών και της Βενετίας, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον κινηματογράφο Odeon Όπερα.

Η σκηνοθέτις και ηθοποιός, είχε πλήθος διασήμων και συναδέλφων στο πλευρό της κι ανάμεσά τους ήταν και η Άντζελα Γκερέκου, η οποία έδωσε το παρών δίχως την κόρη της αυτή την φορά. Και οι δυο κυρίες ντυμένες με μαύρο ένδυμα, πόζαραν μαζί και αντάλλαξαν απόψεις για τα καλλιτεχνικά δρώμενα.



Λίγα λόγια για την πλοκή της ταινίας:
Για να βρει εκ νέου τον εαυτό της έπειτα από τραγικό συμβάν, η Δάφνη, μια πρώην τραγουδίστρια της όπερας, επιστρέφει στη γενέτειρα της, την Πάτμο. Στο ίδιο νησί έχει διαφύγει Θίοντρικ, ένας ιερέας προτεστάντης που αναζητά σπάνια χειρόγραφα σε μοναστήρι. Υπάρχει όμως κι ένας τρίτος που έχει βρεθεί στο νησί της Αποκάλυψης, ο ισπανός Εστέμπαν που αποστολή του είναι να παραλάβει αντικείμενα της μητέρας του από γυναικεία μονή. Οι δύο άντρες θα γνωρίσουν τη Δάφνη, και θα τη διεκδικήσουν ερωτικά.

Read More

And More