Anytime Buy The Mile: Τώρα μπορείς να πληρώσεις λιγότερα για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!

Αποφεύγεις να χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου αρκετά; Συνήθως, περιορίζεσαι στις απαραίτητες μετακινήσεις, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό σου να βρίσκεται συνεχώς σταθμευμένο στο σπίτι;

Αν λοιπόν, περνάνε οι μέρες και εσύ δεν το μετακινείς καθόλου από το σπίτι, τότε έχουμε τη λύση στην ασφάλισή σου.
Anytime BuyTheMile
…Ασφάλιση με το χιλιόμετρο!
Τα προγράμματα BuyTheMile είναι συνδεδεμένα με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο. Ξεκινάνε με 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο, αλλά ακόμα κι αν ξεπεράσεις τα χιλιόμετρα αυτά μπορείς να αποκτήσεις όποτε χρειαστείς 2.000 χιλιόμετρα με €20.
Για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων, χρειάζεται να εγκαταστήσεις μόνιμα μια ειδική συσκευή στο αυτοκίνητό σου, η οποία καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής. Η μόνη προϋπόθεση για την τοποθέτηση της συσκευής είναι η ημερομηνία 1ης άδειας του αυτοκινήτου σου να είναι μετά το 2000.
Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης BuyTheMile:
Το Basic BuyTheMile 3.000: Η ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος.
Το Economic BuyTheMile 3.000: Σχεδιάστηκε για εσένα που θέλεις την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.
To Value BuyTheMile 3.000 : Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που ζητάς την απόλυτη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.
Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου BuyTheMile μπορεί να προστεθεί η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.
Η διαδικασία ασφάλισης στα προγράμματα BuyTheMile είναι απλή:
  • Μπες στο www.anytime.gr και πάρε τιμή
  • Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime
  • Λάβε το συμβόλαιό σου στο e-mail σου σε 1 λεπτό
Ασφάλισε τώρα το αυτοκίνητό σου σε ένα από τα προγράμματα Buy The Mile, τοποθέτησε τη συσκευή και γλίτωσε χρήματα από την ασφάλειά σου.
…Γιατί εφόσον χρησιμοποιείς το αυτοκίνητό σου λιγότερο, ήρθε ο καιρός να πληρώσεις και λιγότερο.
Υπολόγισε τώρα την ασφάλεια αυτοκινήτου σου.

Κράτα το