Απίστευτο ξέσπασμα της Ναταλίας Τσαλίκη: “Θέλω να ζητήσω συγνώμη…”

Ξέσπασε μέσα από τα social media η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη. Ενοχλημένη με όσους την κρίνουν για τη θητεία της στην τηλεόραση και τη συμμετοχή της σε πολύ επιτυχημένα σίριαλ, όπως το “Ακρως Οικογενειακόν”, η Ναταλία Τσαλίκη δηλώνει τα εξής μέσα από τη σελίδα της στο Facebook:

“Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όσους ”κλειδοκράτορες της πνευματικότητας” προσβάλλονται από την θητεία μου στην τηλεόραση και με κατηγορούν έμμεσα η άμεσα ότι δούλεψα σ΄ αυτήν. Τους πληροφορώ, ότι όχι μόνον δεν ντρέπομαι για τις δουλειές που έχω κάνει, αλλά πως για τα σήριαλ που προβάλλονται συχνά λόγω [προφανώς] ευρείας απήχησης, και από τα οποία με γνώρισε ο πολύς κόσμος, είμαι και πολύ περήφανη.

Ο ίδιος κόπος και το ίδιο μεράκι χρειάστηκαν για να γίνουν, όπως και για το θέατρο. Αλλιώς, φαντάζομαι, δεν θα είχαν τέτοια απήχηση. Λυπάμαι μόνο που δεν ανήκαν στην κατηγορία ”δράμα”, για την οποία θα έπαιρνα συγχωροχάρτι από τους κουλτουριάρηδες του πνεύματος, αλλά στην κατηγορία ”κομεντί” και [το χειρότερο] ”κωμωδία”!”


Read More

And More