Απόφαση – βόμβα στη δίκη Λιάγκα – Σταμάτη – Σπυροπούλου! Τι αποζημίωση παίρνει η παρουσιάστρια;

Ψυχρολουσία για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αντί για μισό εκατομμύριο ευρώ που διεκδικούσε από τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη θα πάρει μόλις 5.800 ευρώ. Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε σύμφωνα με τα Αποκαλυπτικα, την Παρασκευή, με την παρουσιάστρια να παίρνει ελάχιστα σε σχέση με το αρχικό ποσό που διεκδικούσε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Σάσα Σταμάτη κρίθηκε αθώα και ζητήθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να καταβάλει το ποσό των 1000 ευρώ στον δικηγόρο της για δικαστικά έξοδα. Ενώ, ο Γιώργος Λιάγκας κλήθηκε να πληρώσει 8.000 ευρώ στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και την έθιγαν. Το τελικό ποσό όμως, που θα φτάσει στα χέρια της παρουσιάστρια του Alpha από τα 8.000 ευρώ είναι μόλις 5.800 καθώς, θα πρέπει να καταβληθούν τα 1000 στον δικηγόρο της Σάσας Σταμάτη και άλλα 1200 ευρώ ως έξοδα δικαστηρίου ( για το δικαστικό ένσημο της αγωγής).

Το αρχικό ποσό που διεκδικούσε η Κωνσταντίνα ήταν 250.000 από τον Γιώργο Λιάγκα και αντίστοιχο ποσό από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φθάνοντας συνολικά το μισό εκατομμύριο ευρώ

Read More

And More