Αποκαλύψεις “βόμβα” για το χωρισμό του Johnny Depp – “Η Amber Heard τον εκβίαζε”

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του χωρισμού του Johnny Depp με την Amber Heard. Το ζευγάρι μετά από 15 μήνες έγγαμου βίου αποφάσισε να χωρίσει, αλλά τα λεφτά είναι πολλά και όπως καταλαβαίνεις δεν άργησε και πολύ να ξεσπάσει πόλεμος.

Μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Χολιγουντιανός σταρ φαίνεται πως ήρθε αντιμέτωπος με το χωρισμό από την Amber και ένα διαζύγιο που μόνο βελούδινο δεν θα είναι… Η ξανθιά καλλονή πρώην αγαπημένη του, έκανε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ζητώντας από το δικαστήριο να την προστατεύσει επειδή δέχτηκε ενδοοικογενειακή βία. Η κοπέλα εμφανίστηκε με μώλωπες στο δικαστήριο και κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα ισχυριζόμενη πως ο ηθοποιός την χτύπησε με το κινητό του τηλέφωνο και τα έσπασε όλα στο σπίτι τους.

Μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο, η πρώην αγαπημένη του Depp, Vanessa Paradis και η κόρη του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν αποκαλύπτοντας πως τόσα χρόνια πότε δεν είχε τολμήσει να απλώσει χέρι σε γυναίκα. Ωστόσο, η Amber παραμένει το θύμα της υπόθεσης…μέχρι και την ώρα που ο κολλητός φίλος του ζευγαριού και διάσημος κωμικός Doug Stanhope δημοσιεύσει ένα κείμενο “φωτιά” για το… “αθώο κορίτσι” του Depp.

Ο γνωστός ηθοποιός με κείμενό του στη στήλη του “Wrap” αποκάλυψε, πως η 30χρονη Amber εκβίαζε τον Johnny Depp. “Έβλεπα τον Johnny να “δολοφονείται” στα social media. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα τις κατηγορίες εναντίον του, ήξερα πως είναι μαλ…”

Μάλιστα τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του Μπίνγκο, ήταν στο σπίτι του ηθοποιού πριν συμβεί η επίθεση, όπου παρατήρησαν πως κάτι δεν πάει καλά. Αρχικά, πίστευαν πως οφειλόταν στο ότι πέθανε η μητέρα του ηθοποιού και για αυτό ήταν λυπημένος, αλλά εκείνος τους αποκάλυψε πως είχε προβλήματα με την σύζυγό του.

“Ανοίχτηκε σε εμάς. Η Amber τον εκβίασε και αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο διασύρει τώρα τον Johnny… Όλοι του οι φίλοι και ο κοντινός του κύκλος είχαμε την ίδια άποψη αλλά φοβόμασταν να του την πούμε από φόβο μήπως μας σπρώξει μακριά. Δεν θέλαμε να μας πετάξει από τον φιλικό κύκλο επειδή απλά θα του λέγαμε την αλήθεια”.

Ωστόσο, εκείνο το βράδυ ο Doug Stanhope αποκάλυψε πως ο Depp παραδέχτηκε πως αγαπά ακόμα την γυναίκα του, χωρίς ωστόσο να κρύψει ότι την φοβάται κιόλας.


Read More

And More