Αποκάλυψη Tatiana Live για Παντελίδη: Μπορεί να στείλουν το τζιπ για έλεγχο στο εξωτερικό

Δεν έχουν τέλος οι έρευνες γύρω από το θανατηφόρο τροχαίο που οδήγησε στο θάνατο τον Παντελή Παντελίδη. Όπως αποκάλυψε ο Θεοδόσης Πάνου στην εκπομπή Tatiana Live, η οικογένεια έχει υποψίες για το τροχαίο και ζήτησε ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα. Την ίδια στιγμή, οι ΕΛΑΣ θα κάνει φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο και εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να σταλεί σε κέντρο του εξωτερικού για να γίνει αδιάβλητος έλεγχος του οχήματος.

“Η οικογένεια έχει υποψίες πως κάτι έχει συμβεί, να είχαν ρίξει κάτι στο ποτό του τραγουδιστή ή να μην ήταν καλά προσεγμένο και να κόλλησε το γκάζι. Από την τροχαία, θα γίνει ενδελεχή έρευνα θα σχηματίσουν δικογραφία για τον Εισαγγελέα και εκείνος θα πάρει την απόφαση για το αν θα μπει ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας”, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Και προσθέτει: “Η τροχαία σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες θα ζητήσει εμπειρογνώμονες μέχρι και από την κατασκευαστική εταιρεία του αυτοκινήτου. Δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη. Θα κάνει φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο, θα γίνουν αιματολογικές, τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Και όπως χαρακτηριστικά μετέφερε αξιωματικός της Ελληνικής αστυνομίας που έχει απόλυτη γνώση των ερευνών, είναι δυνατόν το αυτοκίνητο να σταλεί και σε κέντρο του εξωτερικού, ώστε να είναι παντελώς αδιάβλητη η έρευνα και να μην υπάρξει αμφισβήτηση”.

Δες το video της εκπομπής Tatiana Live

Read More

And More