Αποστόλης Τότσικας: Ο πιο σέξι Έλληνας μπαμπάς… μιλά για τα δίδυμα και την Ρούλα Ρέβη!

Είναι ο πιο σέξι Έλληνας μπαμπάς και προκαλεί πανικό, ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό της γυναίκας του. Ο Αποστόλης Τότσικας, λίγο πριν κυκλοφορήσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα του ταινία Short Fuse, μιλά στο Down Town και την Νάνσυ Φαφούτη για τα δίδυμα και την σύζυγό του Ρούλα Ρέβη.

Παρόλο που δεν ανοίγεται εύκολα, λέει κάποια στοιχειώδη πράγματα για τη νέα του ζωή με τα δίδυμα που είναι μόλις 7 μηνών, αλλά και για τη γυναίκα του Ρούλα Ρέβη, που την έχει κοντά του τα τελευταία 9 χρόνια. Ο 33χρονος ηθοποιός ανυπομονεί να ακούσει τα παιδιά του να τον λένε μπαμπά και νιώθει ότι η πατρότητα τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο.

“Αρχίζεις και ευαισθητοποιείσαι πιο πολύ. Ξυπνάει μέσα σου το ένστικτο της προστασίας και της αγάπης. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του και ό,τι πιο ωραίο μπορεί να του συμβεί”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια όταν ποζάρει για τον φακό της γυναίκας του, απάντησε: “Σίγουρα νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί είναι ο άνθρωπός μου και μια από τις καλύτερες επαγγελματίες στον χώρο”.

Αλλά ο επαγγελματισμός της δεν είναι το μόνο πράγμα που θαυμάζει πάνω της. “Θαυμάζω την ειλικρίνειά της και την αμεσότητά της ως ανθρώπου. Το ότι είναι πολύ δυνατός άνθρωπος και δεν το βάζει ποτέ κάτω. Με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό” λέει και στη συνέχεια αποκαλύπτει εκείνο το συστατικό που τους κρατάει μαζί τα τελευταία χρόνια. “Μας κρατάει η ειλικρίνεια που έχουμε και οι δύο, που στην πορεία απογειώθηκε”. Αυτή την ειλικρινή σχέση απ’ ό,τι φαίνεται την έχουν αντιληφθεί και οι θαυμάστριές του, οι οποίες σύμφωνα με τον Αποστόλη δεν τον φλερτάρουν. “Δεν νομίζω ότι με φλερτάρουν. Και νομίζω ότι δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η συμπεριφορά τους απέναντί μου”.

Και παρόλο που είναι ένας από τους πιο σέξι μπαμπάδες της Ελλάδας, δεν στηρίζεται στην εικόνα του και προσπαθεί να το δείξει μέσα από τις δουλειές του. Αυτό άλλωστε είναι και το καλλιτεχνικό στοίχημα που έχει βάλει.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More