Αποστόλης Τότσικας: Πρεμιέρα με την σύζυγό και διάσημους φίλους στο πλευρό του!

Με καταιγιστική δράση, ανατροπές και εμφανίσεις έκπληξη είναι γεμάτη η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο Αποστόλης Τότσικας. Το Short Fuse που σκηνοθετεί ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος με τον Κώστα Σκύφτα σε παραγωγή της εταιρείας του Πάρι Κασιδόκωστα έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Τρίτης στα Village στο Ρέντη και ήταν όλοι εκεί.

Ο Αποστόλης Τότσικας, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Τάσος Νούσιας, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Νίκος Ορφανός που πρωταγωνιστούν στην ταινία, βρέθηκαν από νωρίς στην κινηματογραφική αίθουσα και υποδέχτηκαν τους διάσημους φίλους τους. Ανάμεσά τους ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ρούλα Ρέβη, η Τάμτα, ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο Άλκης Κούρκουλος, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Θωμαή Απέργη, η Demy, η Josephine, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνυ Μεταξά και πολλοί ακόμη.


Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη

ΔΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΙ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΤΑ

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Ο Άρης είναι ένας νέος κοντά στα τριάντα, πρώην ασκούμενος δικηγόρος, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής ύστερα από μια μεγάλη αποτυχία που τον σημάδεψε. Αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για τα προς το ζην και μια μέρα, κατά τη μεταφορά ενός δέματος σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο.


Selfie των πρωταγωνιστών…

Όταν συνέρχεται, βρίσκεται ζωσμένος με εκρηκτικά, έναν μηχανισμό που μετράει αντίστροφα και ένα ακουστικό από το οποίο του μιλάει ένας μυστηριώδης άντρας. Αναγκασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες του, ο Άρης προσπαθεί να σώσει τη ζωή του ψάχνοντας το κατάλληλο κλειδί που θα απενεργοποιήσει τον μηχανισμό. Μέσα όμως από αυτές τις δοκιμασίες θα αναθεωρήσει όσα γνωρίζει για το παρελθόν και τις επιλογές του και θα βρεθεί σε ένα μαραθώνιο επιβίωσης, μεταξύ της αστυνομίας, εγκληματιών και του χρόνου ο οποίος ολοένα λιγοστεύει.

Δες το trailer της ταινίας:

Δες φωτογραφίες:

Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Ρούλα Ρέβη

Θοδωρής Αθερίδης, Ευγενία Δημητροπούλου

Πάρις Κασιδόκωστας, Γιώργος Αρσενάκος

Τάμτα

Ευγενία Δημητροπούλου

Ρούλα Ρέβη, Ζέτα Μακρυπούλια

Josephine, Κόννυ Μεταξά

Ρούλα Ρέβη

Νίκος Ορφανός, Τάσος Νούσιας

Νίκος Βουρλιώτης

Θωμαή Απέργη

Αποστόλης Τότσικας, Γιώργος Ντάβλας, Ρούλα Ρέβη

Μιχάλης Ιατρόπουλος με τον γιο του

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Ρούλα Ρέβη, Αποστόλης Τότσικας, Ζέτα Μακρυπούλια

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp photos

Read More

And More