Αποστόλης Τότσικας: Τα συγκινητικά λόγια για τη γέννηση των διδύμων!

Πριν λίγες εβδομάδες η σύζυγός του Ρούλα Ρέβη του έκανε το μεγαλύτερο δώρο και έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους. Από τότε ο Αποστόλης Τότσικας βλέπει τη ζωή του διαφορετικά και μιλά στο “Big Fish” για τον ερχομό των διδύμων που τον γέμισαν ευτυχία
“Από μικρός αγαπούσα πολύ τα παιδιά. Έβλεπα, για παράδειγμα, ένα μικρό παιδί στον δρόμο και τρελαινόμουν. Αυτό μετά τη γέννηση των παιδιών μου μεγεθύνθηκε. Πιστεύω πως τα παιδιά σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι πλέον τα πράγματα. Τα υπολογίζεις αλλιώς. Σκέφτεσαι, για παράδειγμα, από τώρα Πως θα πω στο παιδί μου μην πηδάς από μπαλκόνι σε μπαλκόνι ενώ το έχεις κάνει εσύ παλιά;. Εκείνο που φοβάσαι με τα παιδιά σου είναι μην κάνουν τα λάθη σου. Κι αυτό τελικά είναι από μόνο του πολύ μεγάλο λάθος! Γιατί έτσι πιστεύω πως δεν αφήνεις τη ροή του ενστίκτου αυτών των ανθρώπων, αυτών των ψυχών, να δουν μόνοι τους το έργο, με τη δική τους ματιά και οπτική εντελώς καινούρια. Θέλω τα παιδιά μου να αισθάνονται ελεύθεροι άνθρωποι! Να μην έχουν κανένα κόμπλεξ, να κάνουν ό,τι επιθυμούν γιατί δεν οφείλουν σε κανέναν τίποτα”.

Ο πρωταγωνιστής του “Μπρούσκο” μάλιστα, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις ώρες που βρίσκεται δίπλα στα δίδυμα: “Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Όταν βλέπω τα παιδιά μου σβήνει ο κόσμος! Δεν με ενδιαφέρουν όλα τα άλλα. Και μετά προσπαθώ να κρατήσω μέσα μου το συναίσθημα αυτού που νιώθω κοιτώντας τα… Δεν ξέρω αν είναι το πιο έντονο από τα συναισθήματα που έχω βιώσει στη ζωή μου, αλλά σίγουρα είναι το πιο βαθύ. Θυμάμαι, επίσης, την πρώτη στιγμή που αντίκρισα τα παιδιά μου. Τα ποδαράκια τους… Τρελάθηκα… Συγκινήθηκα… Χάζευα…”.

Read More

And More