Απόστολος Τζιτζικώστας – Ελεάνα Βλάχου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η σύζυγός του Ελεάννα Βλάχου, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, μέσα στο 2017 το ζευγάρι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί. Η μέλλουσα μανούλα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένο και ήδη επισκέπτεται καταστήματα με βρεφικά είδηγια το μωρό, που αναμένεται να γεννηθεί τον Μάη.

Ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας και η καλή του παντρεύτηκαν το 2014 σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Πήλιο. Ο νιόπαντρος τότε Απόστολος Τζιτζικώστας μιλούσε με λόγια αγάπης για την γυναίκα του και είχε γράψει στον λογαριασμό του στο twitter: “Ένας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή μου. Είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή κάθε ανθρώπου: η οικογένεια.”

Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Η όμορφη επιχειρηματίας της συμπρωτεύουσας βρίσκεται στη ζωή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αρκετό καιρό. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες αλλά εκείνος είχε κάνε γνωστό στον κύκλο του ότι η Ελεάννα θα γίνει σύζυγός του.

Εκείνη στέκεται διακριτικά στο πλευρό του, τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τις δικές της υποχρεώσεις. Οι γονείς της διατηρούν βιοτεχνία ρούχων στο Καλοχώρι.

Πρόκειται για μία πολύ δραστήρια γυναίκα και που η εξωτερική της εμφάνιση μας δίνει πολλούς λόγους να καταλάβουμε γιατί την ερωτεύτηκε. Άλλωστε είχε κάνει και κάποια βήματα στον χώρο του μόντελινγκ και μάλιστα την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στο video clip του Σταμάτη Γονίδη για το τραγούδι “Έχω πετάξει μαζί σου”.

Read More

And More