Αποχώρηση – βόμβα διάσημης Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο. Λίγο πριν την πρεμιέρα της και μετά από τρία χρόνια άριστης (όπως είχε πει και η ίδια) συνεργασίας, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρίσει από το δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού, που εμφανιζόταν. Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη, την παρουσιάστρια της εκπομπής “Όλα Καλά” στο Μακεδονία Tv.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τηλεοπτικό διαζύγιο πάρθηκε κοινή συναινέση από το καναλί και την παρουσιάστρια (δες στο zappit), ενώ δεν είναι σίγουρο αν τελικά θα δούμε στο τιμόνι της εκπομπής άλλο δυνατό πρόσωπο της επικαιρότητας

H Ιωάννα Λίλη μίλησε στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, και αποκάλυψε:“Ναι ισχύει, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, αποφάσισα να μη συνεχίσω τη συνεργασία μου με το Μακεδονία TV, όχι ότι δεν ανανεώθηκε η συνεργασία μου, εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω… Δε θέλω να αναφερθώ στους λόγους, δε θέλω να το προχωρήσω… Τρία χρόνια πέρασα πάρα πολύ καλά, αλλά για να παρθεί η απόφαση να μην συνεχίσει η συνεργασία μου με το σταθμό σημαίνει ότι κάτι προέκυψε, δε θέλω να αναλύσω, δεν επιθυμούσα να συνεχίσω άλλο… Απλά παρουσιάστηκαν προβλήματα, που δεν λύθηκαν… “.

Read More

And More