Ασχολείται με το modeling, είναι κούκλος και γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού!

Ο λόγος για τον Μιχαήλ – Άγγελο Κρητικό, γιο του Στέλιου Κρητικού, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το “Mega με μία” με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Στέλιος, μπορεί να περιμένει να γεννηθεί η κόρη του από στιγμή σε στιγμή, αλλά έχει ακόμη δυο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον Άγγελο – Μιχαήλ και τον Άρη. Ο ίδιος είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας και στ βήματά του είναι και ο μεγάλος του γιος, ο οποίος ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling.

Μάλιστα συμμετείχε στην Athens Xclusive Week αλλά και στο Madwalk. O πατέρας του είναι πολύ περήφανος και φυσικά είναι πίσω από κάθε του βήμα. Σε παλιότερη συνέντευξή του στο ΟΚ! είχε δηλώσει: “Τα συναισθήματα και οι ανάγκες μας δεν έχουν ηλικία. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω πατέρας και αυτή η ανάγκη μου βγήκε χωρίς να το έχω προγραμματίσει ή προμελετήσει. Με την πρώην σύζυγό μου γνωριστήκαμε πριν από 20 χρόνια και από πολύ νωρίς είχα την επιθυμία να γίνω γονιός” και συνέχισε περιγράφοντας την πρώτη μέρα που γύρισε στο σπίτι με το νεογέννητο γιο του. “Παραδόξως δεν πανικοβλήθηκα. Εκείνη την ώρα δεν περνάει καμία σκέψη από το μυαλό σου. Δεν προβληματίστηκα πως θα τα βγάλω πέρα ή τι πρέπει να κάνω για να το μεγαλώσω σωστά. Το ένστικτο με οδήγησε από μόνο του. Το μόνο που με άγχωνε ήταν αν θα μπορούσα να του αφιερώσω όσο χρόνο χρειαζόταν. Πολλές φόρες μου κακοφαινόταν, όταν λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να είμαι συνεχώς δίπλα του, γι’ αυτό και φρόντιζα να τον παίρνω μαζί μου ακόμη και στο θέατρο. Και οι δυο τους, μέχρι που πήγαν σχολείο, μεγάλωσαν στα παρασκήνια. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα που πήγαν στο Νηπιαγωγείο. Παρόλο που η δασκάλα τους μου είχε πει ότι θα πρέπει να διατηρήσω την ψυχραιμία μου και να μη γυρίσω πίσω, ένιωθα να διαλύομαι όταν τους άκουγα να κλαίνε. Ειδικά με τον Μιχαήλ Άγγελο, που είναι και ο πρώτος μου, ήταν τρομερά δύσκολο να προσποιηθώ ότι δεν ακούω τίποτα και να φύγω. Με τον Άρη ήταν πιο εύκολα τα πράγματα, γιατί τις πρώτες μέρες έδειξε να του αρέσει το σχολείο. Από την τρίτη μέρα και μετά άρχισαν τα προβλήματα”

Athens XClusive Designers Week !!!!!!!! Καλή επιτυχία !!!!!!!!!!! #athens #x #clusive #designers #week #athensxclusivedesignersweek #mixailaggelos #lakisgavalas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Stelios Kritikos (@stelioskritikos) στις


Δες τις φωτογραφίες με τον Άγγελο – Μιχαήλ εν ώρα εργασίας.

Read More

And More