Aθηνά Οικονομάκου: “Έσπασα και χρειάστηκα ψυχανάλυση”

“Δεν ονειρεύομαι εγώ πολύ γιατί φοβάμαι την απογοήτευση. Θέλω ότι βάζω στο μυαλό μου να το καταφέρνω. Οπότε αν δεν πιάσω το στόχο, θα πληγωθώ. Φοβάμαι την αποτυχία!”, αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου μιλώντας στο “Όλα Πρώτη Φορά” και τον Θέμο Αναστασιάδη.

Η γνωστή ηθοποιός που μας τρέλανε με τον σέξι χορό της στο ΜadWalk μίλησε για όλα… “Η ίδια είμαι! Μία φορά έγινε, δεν θα ξαναγίνει. Ίσως επειδή δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο, γι΄ αυτό να φάνηκε ως έκπληξη. ΄Ηταν πολύ ωραία εμπειρία”, είπε για την εμφάνισή της.

Για τη ψυχοθεραπεία που κάνει και πώς μέσα από αυτή τη διαδικασία, κατάφερε να αλλάξει, ανέφερε: “Κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία. Μετά από τη σειρά ”Η Ζωή της Άλλης”, για να μου φύγει το άγχος και η πίεση που μου είχε δημιουργηθεί. Δεν μου έφυγαν αλλά είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Ήταν πολλά μαζί. Η δημοσιότητα και επίσης η κούραση από την δουλειά. Γιατί εγώ για επτά χρόνια, έκανα τη ”Ζωή της Άλλη” και τα ”Κλεμμένα Όνειρα” και ταυτόχρονα και θέατρο. Το τερμάτισα!…Έσπασα! Γι΄ αυτό τώρα κάνω λιγότερες δουλειές, πιο ισορροπημένα για να μπορώ να τα ελέγχω”.

Σε τι την βοήθησε η ψυχοθεραπεία; “Εγώ είχα πολύ άγχος. Πολλά πρέπει. Έχω το σύνδρομο της καλής μαθήτριας που πρέπει όλα τα κάνω στην εντέλεια. Δεν πρέπει κανείς να με δει στεναχωρημένη. Να μην πιέσω κανέναν. Να μην κουβαλήσει κανείς βάρος δικό μου. Μόνο εγώ να κουβαλάω των άλλων. ..Τώρα έχω χαλαρώσει αρκετά. Είμαι αλλιώς!”, είπε.

Τέλος, για το αν παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο, ανέφερε: “Όχι. Αν και με έχουν παντρέψει πολλές φορές. Και τώρα πάλι έβγαλαν ότι παντρεύομαι. Δεν ασχολούμαι!”.

Read More

And More