Αθηνά Οικονομάκου: Fit και στην εγκυμοσύνη! Κάνει aerial yoga για έγκυες

Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου και φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες της ζωής της, Η γνωστή ηθοποιός συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα της σειράς “Έλα στη θέση μου”, τις καθημερινές αγαπημένες της δραστηριότητες, αλλά και τη γυμναστική που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματός της…

Και μπορεί να μην κάνει την extreme προπόνηση που συνήθιζε για να μένει fit, αλλά ανακάλυψε την aerial yoga για έγκυες και έχει ενθουσιαστεί. Η ίδια μάλιστα, ανέβασε και ένα video δίνοντας ιδέες και σε άλλες μέλλουσες μανούλες για εναλλακτικά είδη γυμναστικής, στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Η Αθηνά Οικονομάκου, που πρόσφατα αποκάλυψε πως μετά τη γέννηση του παιδιού της θέλει να αφοσιωθεί σε αυτό και να μείνει για λίγο εκτός. Μιλώντας μάλιστα και για τα συναισθήματά της αποκάλυψε σε συνέντευξή της: “Είμαι ευτυχισμένη. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα: Κατά 90% χαρά και προσμονή για το παιδί που έρχεται, αλλά υπάρχει και ένα 10% αγωνίας να πάνε όλα καλά και να μπορέσω να αντεπεξέλθω στον ρόλο της μητέρας. Για μένα είναι ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου”.

Read More

And More