Αθηνά Οικονομάκου: Η αλήθεια για το μονόπετρο και τις φήμες που θέλουν να παντρεύεται!

Η σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου μετρά πάνω από τρία χρόνια και οι φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας υπάρχουν εδώ και αρκετό διάστημα. Το σίγουρο είναι πως η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας βρίσκονται σε τροχιά γάμου κι ας μην το παραδέχονται. Δεν είναι και λίγες οι φωτογραφίες, με την Αθηνά να ποζάρει με το μονόπετρο δακτυλίδι, που λέγεται ότι της έδωσε ο αγαπημένος της. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People, τόσο για την πρόταση γάμου όσο και για το περιβόητο μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλό της.

«Δεν θα απαντούσα ποτέ σε τέτοιου είδους ερώτηση, εκτός αν ο γάμος επρόκειτο να γίνει σε ένα μήνα. Εξάλλου εδώ και τρία χρόνια τα Μέσα μάς παντρεύουν. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως το ταξίδι στις Μαλδίβες ήταν το ωραιότερο ταξίδι που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Τα κοσμήματα είναι η άλλη μεγάλη μου αγάπη και η δουλειά μου. Καθημερινά φοράω πάρα πολλά δαχτυλίδια, άλλα με μία πέτρα, άλλα με πολλές και άλλα με καμία, οπότε μην ψάχνεις και δέξου ότι δεν απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις».
Όσον αφορά, στο αν θα παντρευτεί τελικά: «Δεν θα μάθετε το γάμο μου μεταγενέστερα. Θέλω τη χαρά μου να τη μοιραστώ με ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε και τους θέλω δίπλα μου μια τέτοια στιγμή. Δεν είμαι τρελαμένη με την έννοια του γάμου. Θεωρητικά ναι, θα ήθελα να παντρευτώ πριν κάνω ένα παιδί, αλλά αν τα πράγματα έρχονταν διαφορετικά και ήμουν με τον άνθρωπο που ήθελα να συνεχίσω τη ζωή μου, εννοείται ότι θα το κρατούσα. Τα παιδιά είναι ευλογία», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More