Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα συλλογή κοσμημάτων και τα “δύσκολα” της εγκυμοσύνης!

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη ζωή και την καθημερινότητά και και εκείνη το απολαμβάνει. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, που βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και διασκεδάζει όσο περισσότερο μπορεί αυτήν την περίοδο. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να έχει πει πως σε λίγο καιρό μάλιστα θα σταματήσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για να αφοσιωθεί στο μωράκι και την οικογένειά της, αλλά προς το παρόν είναι σε πυρετό προετοιμασιών.

Πριν λίγες εβδομάδες, η όμορφη Αθηνά Οικονομάκου ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο Γύθειο με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο και έλαμπε από χαρά. Ακολούθησε το ταξίδι του μέλιτος του ζευγαριού στη Βενετία και τώρα που επέστρεψε στην Αθήνα, αφού έκανε τις απαραίτητες προετοιμασίες για τις γιορτές ενημέρωσε με χαρά τις διαδικτυακές της φίλες ότι ολοκληρώθηκε η ολοκαίνουρια συλλογή κοσμημάτων που σχεδίασε.

Η γνωστή ηθοποιός δηλώνει πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για το συγκεκριμένο επαγγελματικό της βήμα και ταυτόχρονα συνεχίζει τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της και με τα γυρίσματα της σειράς “Έλα στη θέση μου” στον Alpha. Όπως αποκάλυψε και η ίδια η εγκυμοσύνη δεν την έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα, αν και το τελευταίο διάστημα αναγκάζεται να πίνει πολύ νερό -λόγω κατακράτησης υγρών – και να είναι πιο προσεχτική στις μετακινήσεις της. Γι’ αυτό άλλωστε, επιστρατεύει εκτός από τον σύζυγό της και τις καλές της φίλες να της κάνουν παρέα και να μην την αφήνουν μόνη στις εξόδους της!

Δες το video:

Σε mood Χριστουγέννων η Αθηνά Οικονομάκου

Συνάντηση με τις φίλες της…

Η ώρα του beaute…

Read More

And More