Αθηνά Οικονομάκου: Η οργισμένη της απάντηση στην “φάρσα” που την ήθελε νεκρή σε τροχαίο! [pics]

Ένα κακόγουστο αστείο έκαναν επιτήδειοι στην Αθηνά Οικονομάκου, το πρωί της Τρίτης, όταν έγραψαν στην ιστοσελίδα Wikipedia, ότι η γνωστή ηθοποιός πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα στην Ζάκυνθο, όπου έκανε διακοπές με τον σύντροφό της. Φυσικά, μετά από λίγο, η πληροφορία κατέβηκε αλλά είχε ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο η μακάβρια είδηση.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν μπόρεσε να το αφήσει έτσι και απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για αυτή την μακάβρια φάρσα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι εντόπισε τον φαρσέρ, ο οποίος έστησε το νοσηρό του παιχνίδι μέσα σε υποκατάστημά τράπεζας!
Η Ελληνίδα ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Χθες πληροφορήθηκα και με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως στο Wikipedia έχει γραφτεί η είδηση του θανάτου μου. Ναι, ναι με κάθε λεπτομέρεια… πού, πώς κτλ. Δεν ασχολήθηκα, η πληροφορία διορθώθηκε και όλα καλά. Αλλά μόλις είδα ότι το θέμα έχει ήδη δημοσιευτεί άρα ούτως ή άλλως δεν γλιτώνω την αναπαραγωγή του γι’ αυτό και αποφάσισα να μιλήσω εγώ σχετικά, πριν προλάβει να πάρει μεγαλύτερη έκταση και πάθει κάποιος δικός μου άνθρωπος «εγκεφαλικό». Αυτό που εγώ θέλω να τονίσω σε σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πως κάποια πράγματα δεν είναι παιχνιδάκι. Θέλω να ενημερώσω όλα αυτά τα κακόβουλα ή με κακή αίσθηση χιούμορ άτομα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και γράφουν σχόλια, στέλνουν εισερχόμενα από ψεύτικα προφίλ ή αναρτούν τέτοιες δημοσιεύσεις όπως την χθεσινή, να είναι πιο προσεκτικά. Πρώτον γιατί μπορεί άθελα τους να πληγώνουν κάποιους ανθρώπους και δεύτερον διότι πολύ εύκολα μπορεί να εντοπιστεί η θέση τους και Φαντάζομαι πως κάποιοι δεν θα δείξουν την απαραίτητη ψυχραιμία ούτε θα το αντιμετωπίσουν με μία δόση χιούμορ όπως έκανα εγώ. Αυτά»!

Read More

And More