Αθηνά Οικονομάκου: Ξεκινά το Μάρτη με γυμναστική και μας δείχνει τους κοιλιακούς της!

Η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και την έχει βοηθήσει να σχηματίσει αυτό το καλογυμνασμένο σώμα. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου που συχνά μοιράζεται με τους θαυμαστές της στο Instagram φωτογραφίες από την προπόνησή της και κλέβει τις εντυπώσεις.

Και σήμερα λοιπόν, η πρώτη μέρα του Μάρτη ξεκίνησε με γυμναστική. Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε το κολάν και το μπουστάκι της και ανέβασε μια φωτογραφία πριν αρχίσει να… αθλείται! “Καλημέρα Μάρτη. Ξεκινάμε το μήνα με αισιοδοξία και θετική ενέργεια”, έγραψε χαρακτηριστικά και έστειλε το δικό της μήνυμα!

Η γνωστή ηθοποιός που αυτήν την περίοδο έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει κοσμήματα, είναι ενθουσιασμένη με το νέο επαγγελματικό της βήμα, αλλά βρίσκει πάντα χρόνο για να προλάβει όλες τις αγαπημένες της ασχολίες. Την ίδια στιγμή συνεχίζεται στο Mega, η επιτυχία της με την σειρά “Το δαχτυλίδι της φωτιάς”, αλλά και η επιτυχία της ταινίας Μαγικός Καθρέφτης, ενώ η Αθηνά περιμένει το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη “Χειρότερη Εβδομάδα της Ζωής μου”.



Read More

And More