Αθηνά Οικονομάκου: Κάνει tour με τον καλό της στη νότια Γαλλία! [pics]

Λατρεύει τα ταξίδια και τους νέους προορισμούς, και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Αθηνά Οικονομάκου δεν χάνει ευκαιρία να ετοιμάζει τη βαλίτσα της και να εξερευνεί νέα μέρη. Η πρωταγωνίστρια του «Έλα στη θέση μου» βρέθηκε αυτές τις μέρες στη νότια Γαλλία και η περιπέτεια δεν είχε τέλος.

Μαζί με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά έφερε άρωμα Ελλάδας στις Κάννες και περπάτησε στο κόκκινο χαλί, κάνοντας ένα από τα όνειρά της να γίνει πραγματικότητα. Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι στις Κάννες στο Instagram και μας μάγεψε.

Ωστόσο, η απόδρασή της δεν σταμάτησε εκεί. Μετά την παρουσία στο επίσημο gala, η εξερευνήτρια πια Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο Μονακό, αλλά και στο Saint Paul De Vence… Έκανε τις βόλτες τις στα γραφικά σοκάκια, απόλαυσε το τοπίο και το λαχταριστό παγωτό της και μοιράστηκε τα καλύτερα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δες κι εσύ:

;

There is always time for an ice cream #saintpauldevence #france #countryside #romanticvillage #narrowstreets #strolling #travelblogger #travelphotography #icecream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

Read More

And More