Αθηνά Οικονομάκου: Μιλάει για την επιτυχία στο Instagram και αν τελικά κάνει “ζωάρα”! [pics]

Η Αθηνά Οικονομάκου εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και αρκετά δημοφιλής στα social media, καθώς μόνο στο Instagram έχει 542.000 followers. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στην Νάνσυ Φαφούτη και μίλησε για τον φθόνο που έχει υποστεί στα social media, αλλά και για την σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ζωή σου στο Instagram μοιάζει τέλεια. Ομορφιά, επαγγελματικές επιτυχίες, ταξίδια, σε όλον τον κόσμο, μια πολύ καλή σχέση. Μέχρι και η βλεφαρίδα σου είναι κάγκελο όταν ξυπνάς. Είναι στ’ αλήθεια όλα τόσο τέλεια;
Καταρχάς, η βλεφαρίδα είναι κάγκελο γιατί είναι ψεύτικη και μόνιμη. Η ζωή μου είναι μια χαρά. Αυτοί που με αγαπάνε το χαίρονται πολύ. Όσοι δεν το χαίρονται είναι δικό τους το πρόβλημα και δεν με πειράζει. Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτή την ζωή υπάρχει φθόνος και ζήλια. Οπότε καταλαβαίνω όσους μπορεί να μην χαίρονται με την χαρά μου. Ούτε έχω αυτή την απαίτηση. Δεν ξέρω όμως τι θα πει τέλεια ζωή. Ως Αθηνά προσπαθώ να δημιουργήσω συνθήκες ζωής που να με κάνουν ευτυχισμένη. Προφανώς η καθημερινότητά μου δεν περιλαμβάνει πουλάκια που κελαηδούν και πεταλουδίτσες. Έχω πολύ δύσκολη καθημερινότητα, τρομερά απαιτητικό πρόγραμμα – είμαι δέκα ώρες την ημέρα στο γύρισμα και την υπόλοιπη μέρα ασχολούμαι με τις συνεργασίες μου. Έχω πολύ βαρβάτο πρόγραμμα, οπότε υπάρχουν και δύσκολες ημέρες. Σε οτιδήποτε κάνω δίνω το 100% του εαυτού μου, συνεπώς είναι τρομερά δύσκολο όταν είσαι τελειομανής. Δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα στην τύχη του και αυτό είναι τρομερά ψυχοφθόρο, άρα προσπαθώ κάποιες μέρες να ξεκουράζομαι και να κάνω ταξίδια γιατί αλλιώς δεν βγαίνει ο χειμώνας.
Μίλησε για φθόνο. Haters που μπορεί να γράφουν αρνητικά σχόλια για σένα στο Instagram έχεις;
Δεν ξέρω. Όταν βλέπω εμμονές, μπλοκάρω τα άτομα και δεν ασχολούμαι περαιτέρω.
Η κλασσική φήμη λέει ότι παντρεύεσαι, ότι έχεις υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης στα κρυφά…
Ναι, εδώ και δύο χρόνια περίπου έχει ξεκινήσει και μάλιστα είχαν βρει, υποτίθεται, και το έγγραφο. Ένας από τους κολλητούς μου είναι δικηγόρος και γελούσε από το δημοσίευμα που έλεγε για το προσύμφωνο γάμου. Γιατί ακόμη και αυτοί που το δημοσίευσαν δεν πρόσεξαν ότι αυτό το κείμενο που είναι του συμβολαιογράφου γράφει στην αρχή το όνομα του συμβολαιογράφου. Δεν είχαν σβήσει καν το “του” ή “της” που αφορά στο αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα συμβολαιογράφο.
Σε ενοχλεί που όλοι ρωτούν αν θα παντρευτείς τον Φίλιππο;
Όχι, καθόλου γιατί είναι ένα εύλογο ερώτημα. Έχω πολλά χρόνια σχέση, πολύς κόσμος ενδιαφέρεται, από εκεί και πέρα το τι απαντάω εγώ, το τι αφήνω να μαθαίνει ο κόσμος και ποια είναι η πραγματικότητα είναι ένα άλλο θέμα. Ακόμα και αν ήταν να παντρευτώ, δεν θα έβγαινα να το δηλώσω. Τώρα, αν ο γάμος μου γινόταν σε δύο μήνες, μπορεί να το ανέφερα κάποια στιγμή γιατί θα μαθευόταν. Αλλά ως εκεί. Δεν θα ασχολούμουν με αυτό το ζήτημα.
Άρα να υποθέσω ότι δεν θα γίνει σε δύο μήνες…
Κανείς δεν ξέρει…

Read More

And More