Αθηνά Οικονομάκου: Ολιγοήμερη απόδραση στη Λισαβόνα! [pics]

Έχει πια αποκτήσει τον τίτλο της “world traveller” και όχι άδικα. Η Αθηνά Οικονομάκου, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και την επιστροφή στην Αθήνα, ετοίμασε και πάλι βαλίτσες για μια ακόμη ονειρεμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης και δεν σταματά να μοιράζεται αγαπημένα στιγμιότυπα από το ταξίδι της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρωταγωνίστρια από τη σειρά “Έλα στη θέση μου” δεν σταματά τα ταξίδια και τις εξορμήσεις εντός και εκτός Ελλάδος και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Αυτήν τη φορά, προορισμός της ήταν ίσως η πιο νοσταλγική πόλη της Ευρώπης, η Λισαβόνα. Χτισμένη στις εκβολές του μεγαλύτερου ποταμού της Ιβηρικής, του Τάγου, η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας διαθέτει είκοσι αιώνες Ιστορίας αλλά και σύγχρονη ψυχή, συνδυάζοντας την κοσμοπολίτικη ζωντάνια σύγχρονης μεγαλούπολης με μια παλιομοδίτικη αύρα, γεγονός που μάγεψε και την όμορφη Αθηνά.

Κομψή και χαμογελαστή η γνωστή ηθοποιός έκανε τις βόλτες της στο κέντρο της πόλης και στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους, πέρασε με καραβάκι στην περιοχή Almada και επισκέφτηκε και την πόλη Setubal.

Και φυσικά τα social media της, πήραν “φωτιά” με την Αθηνά Οικονομάκου να ανεβάζει φωτογραφίες και video από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του ταξιδιού της.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More