Αθηνά Οικονομάκου: Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pic]

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια άκρως ευτυχισμένη περίοδο στην ζωή της, καθώς περιμένει το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Μπορεί η ταλαντούχα ηθοποιός να είναι έγκυος στον τέταρτο μήνα αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να πηγαίνει καθημερινά στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς “Έλα στην θέση μου”, στην οποία πρωταγωνιστεί. Η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει ακόμη και συνεχίζει κανονικά την δουλειά και τις αγαπημένες της δραστηριότητες.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, έκανε μια μικρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και, συγκεκριμένα, στο Μοναστηράκι και στου Ψυρρή. Άλλωστε, είναι γνωστό πως το περπάτημα κάνει πολύ καλό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης! Η Αθηνά, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον ξεχωριστό δρόμο της οδού Πιττάκη, ο οποίος είναι γνωστός για την διακόσμησή του με vintage φωτιστικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

“Είμαι αρκετών μηνών. Το έχω πει, είμαι τεσσάρων και προχωράμε! Δεν χρειάζεται να τα πούμε όλα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενη και εννοείται ότι ήταν κάτι που θέλαμε, οπότε διανύουμε μια πολύ ωραία περίοδο. Όλα κυλούν ομαλά και δεν έχω κανένα πρόβλημα έως τώρα”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Read More

And More