Αθηνά Οικονομάκου: Ταξίδι – αστραπή στη Μύκονο! [pics]

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και όχι άδικα. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται ήδη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν σταματά τα ταξίδια και τις βόλτες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην αγαπημένη της Μύκονο (όπου πέρασε και το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού) αγκαλιά με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το χαρμόσυνο γεγονός, μάλιστα, έχει φέρει χαμόγελο τόσο στην Αθηνά όσο και στον Φίλιππο. Κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για τη νέα φάση της ζωής του. Ωστόσο, οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά έχουν αρχίσει να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους.

I believe in myself. I’m capable of achieving whatever i set my mind to. #dontmesswithme #blowyourmind #nolimits #believeinyourself #daydreaming #nightthinker #focusonyourgoals #setgoals #goodvibesonly #passionate #loveyourlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2014, έμαθε τα νέα στις αρχές του καλοκαιριού. Η λεπτή σιλουέτα όμως της μέλλουσας μαμάς δεν πρόδωσε το “μυστικό” τους. Η ίδια ανακοίνωσε τα νέα δεδομένα στην παραγωγή της σειράς του Alpha “Έλα στη θέση μου” στην οποία πρωταγωνιστεί. Θα χρειαστεί άλλωστε να προσαρμοστεί ο ρόλος της οπότε ήταν από τους πρώτους που το έμαθαν.

Προς το παρόν και οι δύο απολαμβάνουν αυτή την περίοδο. Η Αθηνά διανύει μία πολύ καλή εγκυμοσύνη που της επιτρέψει να συνεχίζει όλες τις δραστηριότητές της και φυσικά τα ταξίδια στο αγαπημένο της νησί!

Till next time Mykonos#byebye #seeyousoon #endofseason #mykonos #secondhome #mysummer #autumnishere #travelgirl #AthinaTravelsToMykonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

Read More

And More