Αθηνά Ωνάση: Έπιασε τον Ντόντα να την απατά με μια Ισπανίδα!

Η είδηση του χωρισμού τους μετά από 11 χρόνια γάμου έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, αλλά όπως όλα δείχνουν η κρίση υπήρχε εδώ και καιρό. Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να σώσουν το γάμο τους. Και η αιτία είναι η… απιστία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού site bunte.de, η Αθηνά Ωνάση έπιασε επ’ αυτοφώρω τον επί 11 χρόνια σύζυγό της με μια Ισπανίδα. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στις αρχές του Μαΐου που βρέθηκαν εκτός σπιτιού για δύο τουρνουά η Αθηνά έπιασε τον Ντόντα με άλλη. Από τότε ο χωρισμός οριστικοποιήθηκε και τώρα επικοινωνούν μόνο μέσω των δικηγόρων τους.

Μάλιστα, η διάσημη κληρονόμος από εκείνη τη στιγμή έβγαλε τη βέρα της και φυσικά δεν την φορούσε όταν εμφανίστηκε σε τουρνουά στο Αμβούργο. “Η Αθηνά ήρθε μόνη της και δεν φορούσε τη βέρα της”, αναφέρει η πηγή, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού, φαίνεται να αποκαλύπτουν: “Η πρωτοβουλία ήρθε από Αθήνα, αλλά εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο και υποφέρουν πολύ που είναι χώρια”.

Ο γάμος τους είχε γίνει στο Σάο Πάολο το 2005 και από τότε ήταν αχώριστοι. Ένιωθαν ότι είχαν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου την αδερφή ψυχή του, τα άλογα ήταν το πάθος τους και η οικογένεια ήταν πολύ σημαντική και για τους δύο. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον…


Read More

And More