Αθηνά Ωνάση: Έτσι ξεπερνά το χωρισμό της – Χαμόγελα και κουβέντα με φίλους σε εστιατόριο του St Tropez

Μπορεί να είχε την πρώτη αμήχανη συνάντηση με τον πρώην άντρα της στους ιππικούς αγώνες του St Tropez (δες εδώ), η Αθηνά Ωνάση όμως δεν τα έβαψε και μαύρα. Σίγουρα την στενοχωρεί και την “τρώει” η απιστία του Ντόντα (δημοσιεύματα θέλουν να τον έπιασε επ’ αυτοφώρω με άλλη), αλλά εκείνη προσπαθεί να δείχνει χαρούμενη και να μην το βάζει κάτω.

Η αλήθεια είναι, πως η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού έκανε το γύρω του κόσμου, με την Αθηνά που θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας… να ταράζεται όταν γίνεται πρώτο θέμα στα tabloids. Εκείνη αρνείται να σχολιάσει οτιδήποτε και απομονώνεται. Οι διεθνείς αγώνες «Athina Onassis Horse Show» στο Saint Tropez όμως, δεν της αφήνουν επιλογή.

Η αθηνά ξέρει πως εκεί θα συναντήσει τον Ντόντα, που έλαβε μέρος στη διοργάνωση και παίρνει το αίμα της πίσω, δείχνοντας χαλαρή και ήρεμη. Και μπορεί οι δυο τους να ήταν σαν ξένοι και να μην αντάλλαξαν κουβέντα, η Αθηνά όμως βρήκε τον τρόπο να περάσει καλά και μετά το χωρισμό. Κούκλα (λίγο αδυνατισμένη βέβαια μετά τη στενοχώρια που πέρασε) βρέθηκε με φίλους στη διοργάνωση και οι φωτογράφοι την τσάκωσαν να χαμογελά και να έχει πιάσει την κουβεντούλα στο εστιατόριο των ιππικών αγώνων…

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: splash

Read More

And More