Αθηνά Ωνάση: Η συνάντηση με την Ισπανίδα που διέλυσε το γάμο της και η εμφάνιση του Ντόντα!

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της Αθηνάς Ωνάση. Η διάσημη κληρονόμος αποφάσισε να χωρίσει μετά από 11 χρόνια γάμου από τον σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα), ήρθε αντιμέτωπη με την απιστία και είδε τη ζωή της να γίνεται πρωτοσέλιδο. Και τώρα, κλήθηκε να είναι και να συναντηθεί (έστω και τυχαία) και να είναι ευγενική με την “πέτρα του σκανδάλου” στο γάμο της.

Πριν λίγες εβδομάδες, έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού, αλλά και της απιστίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “El Mundo”, ο Ντόντα απάτησε την Αθηνά με την 43χρονη αναβάτρια Pilar Lucrecia Cordon, κόρη του βιομηχάνου Publio Cordon. Η Pilar είχε έρθει πολύ κοντά με τον Αλβάρο και οι φήμες πως αυτή διέλυσε το γάμο του με την Αθηνά φούντωσαν.

Εκείνη, δεν πήρε θέση και έμεινε σε μια ανάρτηση στο Facebook που ανέφερε: «Η ζωή μου ορίζεται από τα άλογά μου, την δουλειά και την οικογένεια μου. Αυτοί είναι οι τρεις πυλώνες μου». Αλλά και η Αθηνά έμεινε σιωπηλή, ενώ μόνο ο Αλβάρο με ένα μήνυμα (που κατέβασε λίγο αργότερα από το προφίλ του) είπε πώς όλα ήταν ψέματα.

Οι νέες φωτογραφίες όμως, από τους ιππικούς αγώνες στις Κάννες άλλα δείχνουν. Η Αθηνά έρχεται αντιμέτωπη με την Pilar και μάλλον αυτή η συνάντηση δεν είναι και η καλύτερή της. Οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν στο camp και δεν αντάλλαξαν κουβέντα, αλλά λίγο αργότερα είχαν και ένα τετ α τετ στο εστιατόριο της διοργάνωσης. Εκεί ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δυο γυναίκες να μιλούν. Με περίσσεια υπομονή και ηρεμία, η Αθηνά φαίνεται να ρωτά κάποια πληροφορία την Pilar και μετά από ελάχιστα λεπτά συζήτησης και ένα παγωμένο χαμόγελο από την Αθηνά, η κουβέντα τους σταματά και παίρνουν διαφορετικές κατευθύνσεις.

Παρά την ευγένειά της, όμως, η Αθηνά φαίνεται καταβεβλημένη και στενοχωρημένη από όλη αυτήν την κατάσταση, ενώ ο πρώην άντρας της, σίγουρα προκαλεί με το να βρίσκεται κοντά στην Pilar την ώρα της προπόνησής της με το άλογο. .

Φωτογραφίες: Splash

Read More

And More